hApPy BiRtHdAy SaYaNgKu..

14:15

Happy Birthday sayang yg ke-31..kita sebaya yeak syg..sebelum ni husband ku ini eksen ngan aku sbb dia ckp aku dh tua pdhal aku lahir bulan 1,dia lahir bulan 3 tahun sama..tu pun nk kira..sabor je lah..akceli ingtkan sharp pukul 12 malam tadi nk wish birthday kat dia..alih2 tengok dia dh fengsan dulu..so,pagi tadi ler baru wish..nk bagi present,kewangan kitaorg x baper stabil skrg..ni pun hubbyku ckp,tis week mama nk dtg coz adik ipar aku yg baru pas SPM tu nk gi karnival U kat KL.aku pun x tau,hubby ler ckp..sekali nk celebrate le kejayaan adik ipar aku dlm. SPM baru2 ni ngan bday husband aku..celebrate kat ne x tau lagi @ celebrate kat umah & aku masak spesel sikit..spesel ler sgt..hehe

Happy Birthday Sayangku..Semoga panjang umor,murah rezeki (naik gaji & kita 
dapat zuriat..hehe) ini lah hubbyku yg comei n kiut..cari gambar hubby sorang x de
so  letak jugak ler gmbr aku..mmg aku suka interprame pun..

You Might Also Like

3 Comment