Anggur.. Pati Delima..

14:37

Anggur
Pati Delima Gulsan

Sebelum nak citer,letak gambo dulu.hehe..akceli masuk2 je ofis pagi ni,borak2 dengan sorang kakak kat ofis aku ni.Dia tengah preggy anak ke-3,pas tu dia terus bukak citer pasal semalam masa tengah tunggu turn utk check up,dia terbaca pasal petua kesuburan kat hospital tu (swasta)..Nak tau petuanya?Rasa kalau tengok tajuk pun mesti dah leh agak..Petuanya senang je - blend anggur & minum airnya..kira macam jus anggur ler..anggur,semua org makan..sedap,kan?tiba-tiba berkobar nk try..kebetulan kat area ofis aku ni ada  pasar tani setiap selasa & khamis,sat gi aku nak cari buah anggur..boleh ler aku try petua ni..selain tu aku nak cari pati delima gulsan..haritu,dah tnya org yg meniaga kat pasar tani,dia cakap hari ni baru ada stok..wanita2 yg macam aku ni,x kisah nk makan apa pun..kalau dengar je org citer pasal produk2 yg berkaitan kesuburan,semua nk try..cuma lelaki je masalah sikit..paham le dorang ego sikit..tapi tak semua lelaki macam tu,ada yg okey..isteri bagi apa pun,dorang on je..tak banyak citer..

Note : mood-hepi coz hubby minum jugak pati delima ni ;)

You Might Also Like

0 Comment