Testing,testing..

14:11

wah aku dah ada blog sendiri..hehe..menjadi gak buat..ingtkan x berjaya.boleh je nk mintak tolong hubby ku yg memang terer I.T. tu utk.buat blog ni tapi saja aku nk belajar buat sendiri.sebenarnya aku ni bukan ler pandai sgt nk menulis2.saja nk share story pasai apa2 je..ni termasuk ler ngan usaha-usaha aku n hubby untuk menjadi ibu & ayah pada anak-anak kami..insyallah..so tue je lah kot buat permulaan ;)

You Might Also Like

2 Comment

  1. insyaallah semoga allah murahkan rezeki akak & abg sani..chaaiiyookk!

    ReplyDelete